fbpx
Purjemedia Oy valkoinen logo

Purjemedia

Purjemedian tarina

Tiimimme

"Yksin voimme tehdä niin vähän, yhdessä voimme tehdä niin paljon."

Huomasimme, että liian moni yritys soutaa yksin ja koittaa suoriutua kaikista osa-alueista omin voimin. Halusimme tarjota yrityksille mahdollisuuden saavuttaa huippupotentiaali ilman monimutkaisia toimintamalleja. Siksi tarjoamme yrityksesi käyttöön ikioman purjeen, jonka ansiosta liiketoimintasi voi nousta ennennäkemättömälle tasolle. Anna Purjemedian miehistön hoitaa yrityksesi markkinointi puolestasi.

Daniel & Valtteri
Daniel Laine & Valtteri Kämäräinen

Perustajat

pexels canva studio 3194519 scaled

Purje, joka on ollut yksi ihmiskunnan merkittävimmistä keksinnöistä, on kantanut ihmiset uusille maantieteellisille ja kulttuurillisille rajoille, luoden samalla uusia kauppa- ja kulttuurisuhteita. Purjeen avulla muinainen ihminen pystyi liikkumaan nopeammin ja tehokkaammin, ja tämä avasi mahdollisuuden pitkille matkoille, kaupankäynnille ja tutkimukselle. Purjeen vaikutus on siten ollut suuri koko maailmanhistoriassa.

Tämä historiallinen viite liittyy saumattomasti markkinointitoimisto Purjemediaan. Kuten purjeen avulla voitiin ylittää meriä ja luoda yhteyksiä eri kulttuurien välillä, myös Purjemedia pyrkii rakentamaan siltoja brändien ja heidän kohderyhmiensä välille. Markkinointitoimiston tavoitteena on luoda voimakkaita ja merkityksellisiä viestintäkanavia, joiden avulla asiakkaiden sanoma pääsee perille ja he voivat saavuttaa omat tavoitteensa.

”Purje” päätyi markkinointitoimiston nimeksi, koska se viestii eteenpäin suuntautuvasta liikkeestä ja muutoksesta. Purje symboloi edistystä ja innovaatiota – kaksi ominaisuutta, jotka ovat keskeisiä menestyksekkään markkinointitoimiston toiminnassa. Lisäksi, kuten purje vie aluksen määränpäähänsä hyödyntäen tuulta, Purjemedia pyrkii ohjaamaan asiakkaita heidän tavoitteisiinsa hyödyntäen markkinoinnin tehokkaimpia strategioita ja työkaluja.

Kaiken kaikkiaan, Purjemedia ei ainoastaan ole nimensä arvoinen, vaan sen nimi ja sen merkitys kertovat tarinaa toimiston filosofiasta, tavoitteista ja sitoutumisesta asiakkaan menestykseen.

Tutustu tiimimme jäseniin

Tiimimme jäseniä

Daniel Laine
Daniel Laine

Founder
Performance marketing

daniel.laine@purjemedia.fi

WhatsApp Image 2024 02 06 at 09.51.11 removebg preview
Valtteri Kämäräinen

Founder
Product & Business development

valtteri.kamarainen@purjemedia.fi

Fadi El Hamdi
Fadi El Hamdi

Cyber security expert & DevOps Expert


f.elhamdi@purjemedia.fi

Toni Rinne
Toni Rinne

Customer, Sales & Marketing specialist


toni.rinne@purjemedia.fi

Nosta yrityksesi uudelle tasolle Purjemedian avulla!
Lähetä meille sähköpostia

info@purjemedia.fi

Soita meille

+358 50 326 8338

Lähetä meille viestiä

Kirjoita meille viestiä suoraan lomakkeen kautta. Voit valita haluamasi palvelun suoraan listasta ja palaamme sinulle mahdollisimman pian