fbpx
Purjemedia Oy valkoinen logo

Purjemedia

Kotisivut yritykselle

Kotisivut ovat yrityksen käyntikortti ja peilikuva. Epäsiisti ja sekava kotisivu ei houkuttele asiakasta tekemään ostosta. Pahimmassa tapauksessa se heikentää brändin vetovoimaa.

Purjemedia on erikoistunut tekemään kotisivuja kaiken kokoisille yrityksille. Voimme joko uudistaa vanhat nettisivut tai luoda kokonaan uudet.

Kotisivut yritykselle Palveluna

Näkyvyyttä ja tuloksia: Purjemedian kotisivupalvelut

Markkinointitoimisto Purjemedia tarjoaa kattavan ”Kotisivut yritykselle” -palvelun, joka yhdistää modernin web-designin, käyttäjäystävällisyyden ja tehokkaan hakukoneoptimoinnin. Me ymmärrämme, että yrityksesi verkkosivusto on paljon enemmän kuin vain digitaalinen käyntikortti; se on keskeinen työkalu brändisi viestinnässä, liidien hankinnassa ja myynnin kasvattamisessa. Purjemedian asiantuntijatiimi työskentelee tiiviisti yhdessä kanssasi luodakseen visuaalisesti houkuttelevan, intuitiivisen ja hakukoneystävällisen verkkosivuston, joka puhuttelee kohdeyleisöäsi ja tukee liiketoimintasi tavoitteita. Hyödyntämällä uusimpia web-teknologioita ja digitaalisen markkinoinnin strategioita, Purjemedia varmistaa, että yrityksesi erottuu kilpailijoista ja saavuttaa digitaalisessa maisemassa sen ansaitseman näkyvyyden.

Kotisivut yritykselle purjemedian kautta
Miten työ etenee?

Palvelumme vaiheet

Vaihe 1

Yhteydenotto

Asiakas ottaa yhteyttä Purjemediaan joko soittamalla, sähköpostitse tai sivulla näkyvän lomakkeen kautta.

Vaihe 2

Palveluiden valinta

Asiakas valitsee yhdessä Purjemedian tiimin kanssa yritykselleen sopivimmat palvelut.

Vaihe 3

Toteutus

Purjemedian tiimi toteuttaa laaditun suunnitelman laatuun panostaen ja pitää asiakkaan päivitettynä suunnitelman etenemisestä.

Viimeinen vaihe

Lopputulos

Työn valmistuttua Purjemedia ilmoittaa tästä asiakkaalle sekä sopii työn luovutuksesta ja jatko-ohjeista palvelusta riippuen.

Miksi yritys tarvitsee kotisivut?

Yrityksesi ensivaikutelma

Yrityksen kotisivut ovat välttämättömiä digitaalisessa maisemassa, missä ensivaikutelman merkitys on korvaamaton. Tutkimukset osoittavat, että 88% kuluttajista ei palaa sivustolle huonon kokemuksen jälkeen, mikä korostaa käyttäjäkokemuksen ja nopean latausajan merkitystä.

Lisäksi, käyttäjät muodostavat mielipiteensä sivustostasi vain 5 sekunnissa, mikä tekee visuaalisesti houkuttelevasta ja ammattimaisesti toteutetusta suunnittelusta kriittisen. Yli kolme neljäsosaa käyttäjistä arvioi yrityksen uskottavuuden sen nettisivun perusteella, mikä osoittaa, kuinka tärkeää on investoida laadukkaaseen ja käyttäjäystävälliseen sivustoon. Mobiilikäyttäjien merkitys korostuu entisestään, kun lähes 54% kuluttajista tekee ostoksia mobiililaitteilla, mikä tekee responsiivisesta suunnittelusta ehdottoman. Näiden seikkojen huomioiminen nettisivujen suunnittelussa ja toteutuksessa ei ainoastaan paranna yrityksesi digitaalista läsnäoloa vaan myös vahvistaa brändisi uskottavuutta ja edistää liiketoiminnan kasvua.

Yrityksen näkyvyys ja uskottavuus

Kotisivut toimivat yrityksesi digitaalisena käyntikorttina, tarjoten välittömän näkyvyyden ja uskottavuuden digitaalisessa maailmassa. Ne ovat keskeinen alusta, jossa voit esitellä brändisi, visiosi ja arvosi potentiaalisille asiakkaille, parantaen samalla yrityksesi löydettävyyttä verkossa.

Markkinointi ja asiakashankinta

Hyvin suunnitellut nettisivut ovat voimakas markkinointityökalu, joka auttaa sinua houkuttelemaan uusia asiakkaita. Hakukoneoptimoinnin (SEO) parannat sijoituksiasi hakukonetuloksissa, mikä puolestaan lisää näkyvyyttäsi ja houkuttelee kohdennettua liikennettä sivustollesi

Asiakaskokemuksen parantaminen

Nettisivut tarjoavat alustan, jossa voit tarjota arvokasta sisältöä ja palveluita asiakkaillesi. FAQ-osiot, tuotetiedot, käyttöoppaat ja yhteydenottolomakkeet parantavat asiakaskokemusta ja tekevät yrityksestäsi helposti lähestyttävän.

Myynnin kasvu

Verkkosivujen avulla voit laajentaa myyntikanaviasi tarjoamalla tuotteitasi ja palveluitasi suoraan verkossa. Verkkokaupan integrointi sivustollesi mahdollistaa tuotteidesi myynnin ympäri vuorokauden, laajentaen markkina-aluettasi ja monipuolistaen tulovirtojasi.

Jopa 88% verkossa olevista kuluttajista on vähemmän todennäköisiä palaamaan sivustolle huonon kokemuksen jälkeen.
0 %
Käyttäjillä kestää vain 5 sekuntia muodostaa ensivaikutelma sivustostasi.
0 s
Noin 75% käyttäjistä myöntää arvioivansa yrityksen uskottavuuden sen nettisivujen suunnittelun perusteella.
0 %
Lähes 54% kuluttajista tekee ostoksia mobiililaitteilla, mikä osoittaa responsiivisen suunnittelun välttämättömyyden yrityksen nettisivuille​
0 %

Kustannukset ovat tärkeä osa minkä tahansa projektin suunnittelua, ja ymmärrämme, että asiakkaamme arvostavat selkeyttä ja läpinäkyvyyttä hinnoittelussamme. Kustannukset voivat todellakin vaihdella suuresti riippuen monista tekijöistä, kuten verkkosivuston laajuudesta, monimutkaisuudesta, erityisvaatimuksista, käytetyistä teknologioista sekä halutuista ominaisuuksista ja toiminnallisuuksista.

Purjemedia pyrkii tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun liiketoimintasi tarpeita ja tavoitteita. Otamme huomioon projektin vaatimukset, kuten visuaalisen suunnittelun, käyttöliittymän, sisällönhallintajärjestelmät, hakukoneoptimoinnin (SEO), mobiiliystävällisyyden ja muut tekniset ominaisuudet. Kaiken tämän perusteella laadimme tarkan ja kilpailukykyisen tarjouksen.

Kannustamme asiakkaitamme olemaan yhteydessä meihin keskustellakseen projektin yksityiskohdista. Näin voimme ymmärtää paremmin tarpeenne ja toiveenne, jonka jälkeen voimme tarjota kattavan arvion projektin kustannuksista ja aikataulusta. Me Purjemediassa uskomme avoimeen vuoropuheluun ja räätälöityyn palveluun, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen tuloksen jokaiselle asiakkaallemme.

Purjemediassa ymmärrämme, että verkkosivuston lanseeraus on vasta alkua. Tarjoamme siksi mahdollisuuden tilata kattava jatkuva ylläpitoa ja tuki varmistaaksesi, että kotisivut pysyvät ajan tasalla, turvallisena ja tehokkaana. Ylläpitopalvelumme kattaa useita tärkeitä osa-alueita:

 • Tekninen ylläpito: Säännölliset päivitykset ja varmuuskopiot, tietoturvan hallinta, ja suorituskyvyn seuranta ovat osa teknistä ylläpitoa. Tämä varmistaa, että sivustosi toimii sujuvasti ja välttyy teknisiltä ongelmilta.

 • Sisältöpäivitykset: Autamme päivittämään ja ylläpitämään sivustosi sisältöä, olipa kyseessä uutiset, blogipostaukset, tuotetiedot tai muut päivitykset.

 • Tuki ja neuvonta: Tarjoamme asiantuntevaa tukea kaikissa sivustoon liittyvissä kysymyksissä. Olipa kyse pienistä muutoksista tai suuremmista teknisistä kysymyksistä, tiimimme on valmis auttamaan.

 • Turvallisuus: Tietoturva on ensisijaisen tärkeää. Huolehdimme sivustosi turvallisuudesta säännöllisten tarkistusten, päivitysten ja tarvittavien toimenpiteiden avulla.

 • Optimointi ja päivitykset: Teknologian ja digitaalisten trendien jatkuva kehitys tarkoittaa, että sivustosi tarvitsee jatkuvaa optimointia pysyäkseen kilpailukykyisenä. Tarjoamme strategista neuvontaa ja toteutamme päivityksiä parantaaksemme sivustosi suorituskykyä ja näkyvyyttä.

Ymmärrämme, että jokainen asiakas ja sivusto on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme ylläpitopalvelumme vastaamaan yksilöllisiä tarpeitanne. Tavoitteenamme on tarjota mielenrauhaa ja varmistaa, että verkkosivustonne tukee liiketoimintaanne parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme, että yrityksen kotisivujen ylläpito on tehty mahdollisimman helpoksi, läpinäkyväksi ja sinua hyödyttäväksi.

Me Purjemediassa ymmärrämme, että sivustosi sisällön ajantasaisuus on olennaisen tärkeää liiketoiminnallesi. Siksi rakennamme kotisivut käyttäen helppokäyttöisiä sisällönhallintajärjestelmiä (CMS), kuten WordPress. CMS-järjestelmät mahdollistavat sinun päivittää sivustosi sisältöä vaivattomasti ilman syvällisiä teknisiä tai koodaustaitoja. Tässä on, mitä voit odottaa ja miten voimme tukea sinua:

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä: CMS tarjoaa intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jossa voit helposti lisätä, muokata ja poistaa sisältöä, kuten tekstiä, kuvia ja videoita.

 • Ei koodaustaitoja tarvita: CMS-järjestelmät on suunniteltu siten, että tavalliset käyttäjät voivat hallita sivuston sisältöä ilman ohjelmointitaitoja. Voit muokata sivuja, luoda blogipostauksia ja päivittää tuotetietoja helposti.

 • Koulutus ja oppaat: Purjemedia tarjoaa kattavan koulutuksen CMS:n käyttöön. Koulutuksemme kattaa kaikki perusasiat sivustosi hallinnasta, sisällön lisäämisestä ja muokkaamisesta, kuvien ja videoiden upottamisesta sekä perusasetuksista.

 • Tuki ja apu: vaikka CMS on suunniteltu olemaan helppokäyttöinen, me Purjemediassa tarjoamme jatkuvaa tukea ja neuvontaa. Jos kohtaat ongelmia tai tarvitset apua sivustosi päivittämisessä, tiimimme on valmis auttamaan.

 • Jatkuva kehitys ja päivitykset: CMS-järjestelmät kehittyvät jatkuvasti, ja niitä päivitetään säännöllisesti uusilla ominaisuuksilla ja tietoturvapäivityksillä. Autamme pitämään CMS:si ajan tasalla, jotta voit hyödyntää uusimpia toimintoja ja varmistaa sivustosi turvallisuuden.

Käyttämällä CMS-järjestelmää voit varmistaa, että kotisivut pysyvät dynaamisena ja heijastaa liiketoimintasi nykytilaa. CMS (Content Management System) tarjoaa sinulle tarvittavat työkalut ja tuen, jotta voit keskittyä sisällön luomiseen ja päivittämiseen itsenäisesti, ilman syvällistä teknistä osaamista. Tämä mahdollistaa sivustosi joustavan hallinnan ja päivittämisen milloin tahansa ja missä tahansa, mikä on erityisen hyödyllistä nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. CMS-järjestelmän avulla voit helposti lisätä uutta sisältöä, päivittää olemassa olevaa sisältöä ja hallita sivustosi eri osa-alueita, kuten blogia, tuotekatalogia tai asiakaspalautetta. Kotisivuja on tällöin mahdollistaa pitää ajan tasalla ja relevanttina, mikä parantaa käyttäjäkokemusta ja auttaa saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi verkossa.

Lisäksi CMS tarjoaa usein analytiikkatyökaluja ja muita ominaisuuksia, jotka auttavat sinua seuraamaan sivustosi suorituskykyä ja ymmärtämään paremmin kävijöidesi käyttäytymistä, mikä puolestaan voi auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä sivustosi kehittämisen ja optimoinnin suhteen.

Responsiiviset kotisivut skaalautuvatautomaattisesti eri laitteiden näyttökokoja vastaavaksi, parantaen käyttökokemusta sekä mobiililaitteilla että tietokoneilla. Tämä ei ainoastaan lisää sivuston käytettävyyttä ja kävijöiden tyytyväisyyttä, vaan myös parantaa sivustosi hakukonenäkyvyyttä, sillä Google suosii mobiiliystävällisiä sivustoja hakutuloksissaan.

Responsiivinen suunnittelu mahdollistaa sen, että sivuston rakenne ja sisältö mukautuvat saumattomasti eri laitteiden näyttökokoja ja -muotoja vastaavaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjät voivat helposti navigoida ja käyttää sivustoa riippumatta siitä, käyttävätkö he älypuhelinta, tablettia, kannettavaa tietokonetta tai suurempaa työpöytänäyttöä.

Responsiivisen suunnittelun etuna on myös se, että sinun tarvitsee ylläpitää ja päivittää vain yhtä sivustoa, mikä säästää aikaa ja resursseja verrattuna erillisten mobiili- ja työpöytäsivustojen ylläpitoon. Lisäksi, kun käyttäjät jakavat ja linkittävät sivustollesi, he jakavat aina saman osoitteen, mikä vahvistaa sivustosi hakukonenäkyvyyttä ja parantaa sen asemaa hakutuloksissa.

Yhteenvetona, responsiivinen suunnittelu on nykyaikainen lähestymistapa verkkosivustojen suunnitteluun, joka tarjoaa parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen kaikilla laitteilla samalla kun parantaa sivustosi hakukonenäkyvyyttä ja helppoutta ylläpitää ja päivittää.

Kotisivujesi suorituskyvyn seuraaminen on tärkeää liiketoimintasi kasvun ja kehityksen kannalta. Purjemedia auttaa sinua hyödyntämään tehokkaita analytiikkatyökaluja, kuten Google Analytics, jotka tarjoavat arvokasta tietoa sivustosi suorituskyvystä. Tässä on mitä voit odottaa:

 • Google Analytics -asennus ja asetukset: Autamme asentamaan Google Analyticsin sivustollesi ja konfiguroimaan sen vastaamaan liiketoimintasi tarpeita. Tämä sisältää tavoitteiden asettamisen, seurantakoodien integroinnin ja mukautettujen raporttien määrittelyn.

 • Ymmärrä kävijätietosi: Analytiikkatyökalut tarjoavat tärkeitä tietoja, kuten sivustosi liikenteen määrä, kävijöiden käyttäytymismallit, mistä kävijät tulevat (esimerkiksi hakukoneista, sosiaalisesta mediasta tai suorista linkeistä) ja kuinka kauan he viipyvät sivustollasi.

 • Suosituimmat sivut ja sisältö: Saat tietää, mitkä sivut ja sisällöt kiinnostavat käyttäjiäsi eniten. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, mitkä osat sivustostasi toimivat hyvin ja missä on parantamisen varaa.

 • Konversiot ja tavoitteet: Voimme auttaa määrittelemään ja seuraamaan tavoitteita, kuten tuotemyyntiä, yhteydenottolomakkeiden täyttämistä tai uutiskirjeen tilauksia, jotta näet, kuinka sivustosi edistää liiketoimintasi tavoitteita.

 • Raportointi ja analyysi: Tarjoamme ohjeita ja tukea analytiikan tulosten tulkinnassa. Autamme sinua ymmärtämään raportteja ja antamaan suosituksia toimenpiteiksi, joiden avulla voit parantaa sivustosi suorituskykyä.

 • Jatkuva kehitys ja optimointi: Käyttämällä kerättyä dataa voimme yhdessä tunnistaa mahdollisuuksia sivustosi jatkuvaan parantamiseen ja optimointiin.

Yrityksemme tavoitteena on luoda vaikuttava ja informatiivinen verkkosivusto, joka edistää brändimme tunnettuutta ja houkuttelee potentiaalisia asiakkaita. Haluamme esitellä tuotteitamme ja palveluitamme selkeästi ja houkuttelevasti sekä tarjota käyttäjille miellyttävän käyttökokemuksen. Lyhyesti tiivistettynä Purjemedia haluaa tehdä ammattimaiset kotisivut.

Kohderyhmämme koostuu pääasiassa aktiivisista purjehtijoista ja veneilijöistä, jotka etsivät laadukkaita purjehdustuotteita ja -palveluita. Haluamme tavoittaa niin aloittelevat purjehtijat kuin kokeneemmatkin harrastajat, jotka arvostavat laadukasta varustelua ja palvelua.

Brändimme ilmeen tulisi olla raikas, moderni ja ammattimainen, mutta samalla heijastaa purjehduksen ja meren tunnelmaa. Haluamme käyttää pääasiassa sinisen, valkoisen ja harmaan sävyjä, jotka liittyvät vahvasti merelliseen teemaan. Logomme tulisi olla selkeä ja helposti tunnistettava, ehkä sisältäen purjeveneen kuvan tai vastaavan merkittävän symbolin.

Sivustollemme haluamme sisällyttää erityistoimintoja, kuten interaktiivisia karttoja ja sääennusteita, jotka auttavat käyttäjiä suunnittelemaan purjehdusreittejään. Lisäksi haluamme tarjota mahdollisuuden varata purjehduskursseja ja vuokrata veneitä suoraan sivustomme kautta.

Sisältönä haluamme tarjota kattavia tuotetietoja ja -arvosteluja, inspiraatiota purjehdusretkille sekä vinkkejä ja oppaita purjehdukseen liittyvissä aiheissa. Lisäksi haluamme esitellä yrityksemme tarinan ja arvot selkeästi ja inspiroivasti.

Tarkempia tietoja annamme mielellämme keskustelun yhteydessä ja odotamme innolla yhteistyötä Purjemedian kanssa sivustomme luomiseksi!

Kotisivujen valmistumisaika voi vaihdella huomattavasti riippuen useista tekijöistä. Tässä on yleiskatsaus siitä, mitkä tekijät vaikuttavat eniten kestoon ja tyypillinen aikataulu:

 • Projektin laajuus ja monimutkaisuus: Pienet ja yksinkertaiset sivustot voivat valmistua muutamassa viikossa, kun taas laajemmat ja monimutkaisemmat sivustot, kuten verkkokaupat tai räätälöidyt portaalisivustot, voivat vaatia useita kuukausia.

 • Suunnitteluprosessi: Suunnitteluvaihe, joka sisältää sivuston ulkoasun, käyttöliittymän ja käyttäjäkokemuksen suunnittelun, voi kestää muutamasta pääivästä useisiin viikkoihin.

 • Sisällöntuotanto: Sisältöön kuuluu teksti, kuvat ja mahdollisesti videot. Jos sisältö on valmiina tai sitä tuotetaan nopeasti, se nopeuttaa prosessia. Jos sisältöä ei ole valmiina, sen tuottaminen voi pidentää projektin kestoa.

 • Kehitys ja testaus: Tämä vaihe sisältää sivuston koodaamisen, toiminnallisuuksien integroinnin ja testaamisen. Kehityksen ja testauksen kesto riippuu sivuston monimutkaisuudesta ja erityisvaatimuksista.

 • Asiakkaan palaute ja muutokset: Projektin aikana asiakkaan antama palaute ja mahdolliset muutokset voivat vaikuttaa aikatauluun. Nopea palaute ja päätöksenteko lyhentävät prosessia.

 • Hyväksyntä ja julkaisu: Lopullinen hyväksyntä ja sivuston julkaiseminen vievät yleensä muutaman päivän.

Tyypilliset aikataulut:
 • Pienet, yksinkertaiset sivustot: 1-2 viikkoa
 • Keskikokoiset sivustot: 2-4 viikkoa
 • Laajat tai erittäin räätälöidyt sivustot: 1-2 kuukautta tai pidempään

On tärkeää huomata, että nämä ovat vain suuntaa-antavia aikoja. Jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja tarkan aikataulun voi määrittää vasta projektin vaatimusten yksityiskohtaisen arvioinnin jälkeen.

Laadukkaiden yrityksen nettisivujen luominen vaatii huomioimaan useita keskeisiä elementtejä, jotka yhdessä luovat vahvan ja vaikuttavan digitaalisen läsnäolon. Voit tästä katsoa, miten saa hyvät kotisivut yritykselle. Alla on tarkempi selostus aiemmin mainituista elementeistä:

Selkeä ja Käyttäjäystävällinen Suunnittelu

Hyvin suunnitellut nettisivut tarjoavat intuitiivisen käyttökokemuksen, joka ohjaa kävijöitä luontevasti sivustolla. Tämä sisältää loogisen navigaation, yksinkertaisen layoutin ja esteettisesti miellyttävän visuaalisen ilmeen, joka heijastaa yrityksen brändiä. Käyttäjien tulisi pystyä löytämään tarvitsemansa tiedot helposti ja nopeasti, ilman turhautumista tai hämmennystä. Selkeä ja houkutteleva visuaalinen ilme voi myös vahvistaa brändin tunnistettavuutta ja luoda positiivisen ensivaikutelman yrityksestä. Lisäksi, responsiivinen suunnittelu varmistaa, että sivusto toimii saumattomasti eri laitteilla, mikä parantaa käyttäjäkokemusta entisestään.

Hakukoneoptimointi (SEO)

SEO varmistaa, että sivustosi rankkaa korkealle hakukonetuloksissa, mikä parantaa näkyvyyttäsi ja houkuttelee enemmän kävijöitä. Tämä käsittää avainsanojen tutkimuksen, laadukkaan ja relevantin sisällön tuottamisen sekä teknisen SEO:n, kuten nopean latausajan ja mobiiliystävällisyyden. Kun sivustosi on optimoitu hakukoneita varten, se on todennäköisemmin näkyvissä silloin, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät tuotteita tai palveluita, jotka liittyvät liiketoimintaasi. Tämä lisää kävijämäärää ja parantaa mahdollisuuksiasi saada uusia asiakkaita verkossa.

Mobiiliystävällinen responsiivinen rakenne

Mobiilikäyttö on kasvanut räjähdysmäisesti, ja on elintärkeää, että sivustosi on optimoitu toimimaan saumattomasti kaikilla laitteilla. Responsiivinen suunnittelu mukautuu käyttäjän laitteen näytön kokoon, tarjoten optimaalisen käyttökokemuksen puhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla. Tämä varmistaa, että kävijät voivat navigoida sivustollasi helposti ja löytää tarvitsemansa tiedot riippumatta siitä, millä laitteella he sivustoa selittävät. Responsiivinen suunnittelu ei ainoastaan paranna käyttäjäkokemusta, vaan se myös edistää sivustosi hakukonenäkyvyyttä, sillä Google ja muut hakukoneet suosivat mobiiliystävällisiä sivustoja hakutuloksissaan. Tämän vuoksi responsiivinen suunnittelu on välttämätön osa nykyaikaista verkkosivustoa, joka haluaa menestyä verkossa ja tavoittaa laajan yleisön.

Tehokkaat Kutsut Toimintaan (CTA)

CTA:t eli ”kutsut toimintaan” ohjaavat kävijöitä tekemään halutun toiminnon, kuten tilaamaan uutiskirjeen, ottamaan yhteyttä tai ostamaan tuotteen. Selkeät ja houkuttelevat CTA:t ovat avainasemassa muuntamaan sivuston kävijät asiakkaiksi. Ne toimivat ikään kuin digitaalisina koukkuna, joka houkuttelee kävijät toivottuihin toimiin ja ohjaa heidät etenemään ostoprosessissa tai vuorovaikutuksessa yrityksen kanssa. Olennaista on, että CTA:t ovat visuaalisesti erottuvia, tekstiltään selkeitä ja houkuttelevia, ja ne sijoitetaan strategisesti sivustolle siten, että ne ovat helposti huomattavissa ja saavuttavissa kävijälle. Näin varmistetaan, että sivuston kävijät ohjataan tehokkaasti haluttuihin toimiin ja sivuston tavoitteet saavutetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Yhteydenottotiedot

Sivuston tulee sisältää helposti löydettävät ja selkeät yhteydenottotiedot, kuten puhelinnumero, sähköpostiosoite ja fyysinen osoite, jos sellainen on. Tämä lisää yrityksen uskottavuutta ja tekee potentiaalisille asiakkaille helppoa ottaa yhteyttä. Selkeästi näkyvillä olevat yhteystiedot antavat kävijöille luottamuksen siihen, että yritys on tavoitettavissa ja että he voivat ottaa yhteyttä helposti, jos heillä on kysyttävää tai tarvitsevat lisätietoja. Yrityksen yhteystietojen selkeä esillepano luo myös ammattimaisen ja huolehtivan kuvan yrityksestä, mikä voi auttaa vakuuttamaan potentiaaliset asiakkaat ja rohkaisemaan heitä tekemään yhteistyötä kanssasi.

Lisäksi, laadukkaat nettisivut sisältävät usein muita elementtejä, kuten referenssejä, usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK), blogialustan ja sosiaalisen median integraatiot, jotka kaikki yhdessä rakentavat vahvan ja monipuolisen digitaalisen läsnäolon. Purjemedia keskittyy näiden elementtien huolelliseen toteutukseen varmistaakseen, että asiakkaan nettisivut eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös tukevat yrityksen kasvua ja tavoitteita tehokkaasti.

Purjemedia käyttää parhaita käytäntöjä ja viimeisintä teknologiaa varmistaakseen, että nettisivusi eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös toimivat tehokkaasti. Käytämme hakukoneoptimointia (SEO) parantaaksemme sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa, mikä auttaa kasvattamaan kävijämäärää ja houkuttelemaan enemmän potentiaalisia asiakkaita sivustollesi.

Suunnittelemme käyttäjäystävällisiä ja responsiivisia sivustoja parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi kaikilla laitteilla, olipa kyse sitten älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. Näin varmistamme, että kävijät voivat helposti navigoida sivustollasi ja löytää etsimänsä tiedot vaivattomasti. Lisäksi tarjoamme jatkuvaa tukea ja neuvontaa sivustosi päivittämiseen ja ylläpitoon, jotta voit pitää sivustosi ajan tasalla ja optimoituna pitkällä aikavälillä. Tavoitteenamme on auttaa sinua saavuttamaan menestystä verkossa tarjoamalla laadukkaita ja ammattimaisia verkkopalveluita, jotka tukevat liiketoimintasi kasvua ja kehitystä.

Nettisivut ovat digitaalinen käyntikorttisi, jotka parantavat brändisi näkyvyyttä, uskottavuutta ja saavutettavuutta. Ne tarjoavat yrityksellesi jatkuvan läsnäolon internetissä, mikä on olennaista nykypäivän kilpailussa. Nettisivut auttavat houkuttelemaan uusia asiakkaita tarjoamalla heille helpon tavan tutustua yritykseesi ja sen tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin. Ne toimivat myös alustana tuotteiden ja palveluiden esittelyyn, mahdollistaen niiden laajemman markkinoinnin ja myynnin.

Lisäksi, nettisivut tukevat markkinointistrategioitasi tarjoamalla keskeisen kanavan markkinointisisällön jakamiseen ja asiakkaiden sitouttamiseen. Voit hyödyntää sivustoasi blogipostauksilla, uutiskirjeillä, sosiaalisen median integraatiolla ja muilla markkinointityökaluilla lisätäksesi brändisi tunnettuutta ja luodaksesi vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Lisäksi, nettisivut tarjoavat alustan arvokkaan asiakaspalautteen keräämiseen, joka voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin asiakkaittesi tarpeita ja odotuksia sekä parantamaan palveluitasi ja tuotteitasi.

Kokonaisuudessaan nettisivut ovat olennainen osa modernia liiketoimintaa, ja ne voivat toimia tehokkaana työkaluna brändin rakentamisessa, markkinoinnissa ja asiakassuhteiden hallinnassa. Huolellisesti suunnitellut ja toteutetut nettisivut voivat tuoda yrityksellesi monia etuja ja auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi verkossa. Aiheesta kerrotaan laajemmin täällä.

Nosta yrityksesi uudelle tasolle Purjemedian avulla!
Lähetä meille sähköpostia

info@purjemedia.fi

Soita meille

+358 50 326 8338

Lähetä meille viestiä

Kirjoita meille viestiä suoraan lomakkeen kautta. Voit valita haluamasi palvelun suoraan listasta ja palaamme sinulle mahdollisimman pian